Musixbox

Idézet

A pletyka olyan, mint a víz. Addig keresgéli a felületek gyönge pontját, míg rá nem jön, hogy merre tud továbbhatolni.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • bejagyerek: Nehogy abbbbbahagggggggyad! Jó, amit csinálsz.. Sokszor olyan, mintha az én gondolataim olvasnám!:... (2011.10.15. 15:53) Be yourself - people will not like you anyway.
  • NapiTipp: Szia, a kontaktlencséhez még nekem se jött el az idő. Szerintem a szemüveg sokkal elegánsabb. De e... (2010.11.18. 09:32) Vííkend.
  • Utolsó 20

14.
november

Vííkend.

Cintijjja  |  1 komment

 Azt hiszem bátran állíthatom, hogy ez a hétvége se volt semmi. A tervezett Noya 18. szülinapot eltoltuk jövő péntekre, mivel többen is házon kívül voltak a héten. Pénteken adtunk neki a táncos hagyomány szerint egy tortát, amit igazából tortának igen nagyképű módon hívtam - hiszen lényegében 6 sütit tettünk össze időhiány miatt. A lényeg viszont: szeretetből készült. :) 

Szombaton voltunk a lányokkal Piramis-koncerten. (Jó, tudom, ez "csak" a Piramis Plusz, mert két tag nem eredeti, de azért akkor is.) Mélyen tisztelt Koch László úr nem tudott részt venni egy ilyen jeles eseményen más teendőkre hivatkozva, de azért a zenekar szeretettel üdvözli őt! :D Utána voltunk Erstében pénzt levenni Vesztával, majd kései vacsoráztunk a Fornettiben, elmentünk apumhoz a tárolóba a sörökért, ültünk a ping-pong asztalokon és konkrétan újraforgattuk a Másnaposokat. Felfedeztem, hogy az univerzum milyen gyönyörű és végtelen, és rájöttem, hogy milyen gyáva voltam amiért eddig nem mertem kontaktlencsét hordani. Tiszteletünket tettük a Premierben, ami azért meglepő, mert nem szeretjük a helyet - de nem hagyhattuk figyelmen kívül a kinti hőmérsékletet. A Noya tiszteletére volt némi rövid ital is, ami pedig azért furcsa, mert az utóbbi időben az alkohol gondolatától is rosszul voltunk. Azért most is ügyeltünk a mértékre, már nem bírjuk úgy, mint régen. :)

Az estét megkoronáztuk még egy Bongóval is, ami végképp nem volt betervezve, de felettébb jól sikerült. Megnyertünk egy csatát is, és végül a Dórinak is mosolyt csaltunk az arcára. :) Végül pár új ismerősre tettünk szert, de erről majd a jövőben...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Más. Ha megkérdezi valaki, hogy miért utálok itt lenni, az a válaszom, hogy azok miatt, akik ilyenre képesek. Lényegtelen, hogy szándékos volt, vagy nem, mert sikerült bemocskolnotok. Gratulálok! Remélem, hogy mindenkinek kedvére lesz ez az újabb kisvárosi pletyka, és remélem mindannyian úgy adjátok tovább, hogy a Cinti mondta ezt. Ne kérdezzetek, mert az túl okos megoldás lenne. Tarkítsátok is ki, hátha úgy eladhatóbb! Remélem mindannyian jól laktok majd! ;) Ja, és ha további infó kéne, gyertek bátran hozzám, mindig kapható vagyok arra, hogy bekavarjak másoknak! ;) 

 

Várom az e-maileket, további szép sz@rkeverést! 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diaryofcintia.blog.hu/api/trackback/id/tr862449144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.18. 09:32:16

Szia, a kontaktlencséhez még nekem se jött el az idő. Szerintem a szemüveg sokkal elegánsabb. De ez végülis mindegy, csak azt szeretném mondani, hogy ha szeretnéd a szemed állapotát jobban megismerni, akkor irány a Style Optika kontaktlencse vizsgálat és komputeres látásellenőrzés 2.000Ft-ért, 60% engedménnyel (5.000Ft értékben)
Katt ide: napitipp.hu/tippek/style-optika-latasellenorzes-kontaktlencs-vizsgalat

OFF:
Ha szeretnéd minden nap meg tudni mi a friss Napi Tipp, ahol minimum 50%-os kedvezményt kapsz, bár van, hogy 90%-ot is és ajándékba is veheted, akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
süti beállítások módosítása